Remifemin

REMIFEMIN se recomada pentru pacientele cu simptome usoare si medii, atat simptome fizice dar si psihice, pentru ca actioneaza eficient si sigur, regland dezechilibrul hormonal indus de aparitia menopauzei.

De zeci de ani, Remifemin reprezinta medicamentul din plante cel mai apreciat pentru tratamentul fara hormoni al neplacerilor tipice ale menopauzei.

Folosirea de zeci de ani, urmata de studii clinice in centre de renume au dovedit ca REMIFEMIN este tratamentul cel mai bun pentru femeile care nu mai au voie sa ia hormoni din motive medicale sau pur si simplu nu vor acest lucru. S-a dovedit clinic ca tratamentul cu extractul special ICR nu produce efecte de tip hormonal estrogen pe tesutul mamar si pe mucoasa uterina, deci nu creste riscul de aparitie a cancerului genito-mamar.

Remifemin tablete este singurul medicament pentru menopauza aprobat de Agentia Europeana a medicamentului, pentru uz pe termen lung (6 luni-1an).

In Germania, unde medicina integrativa se practica sub forma de terapie standard, Remifemin este pe piata din 1956 si este unul dintre cele mai studiate remedii fitoterapeutice recomandate pentru tratamentul tulburarilor neurovegetative si emotionale induse de instalarea menopauzei.
Remifemin tablete se recomanda tuturor femeilor in premenopaza si menopauza, este 100% fara hormoni, cu aceleasi efecte benefice, dar fara efectele secundare ale acestora.