Substanta activa

REMIFEMIN contine un extract special de cimicifuga, o planta medicinala traditionala a indienilor din America de Nord.
Extractul special de cimicifuga din preparatul REMIFEMIN este folosit si apreciat in zilele noastre de milioane de femei

Extractul special ICR din planta CIMICIFUGA

Preparatul din aceasta planta nu este doar un simplu preparat. Covarsitor pentru efectul lui, ca si la toate produsele medicinale din plante, este calitatea extractului de substanta activa. Pentru a putea garanta permanent un efect constant si o buna toleranta, s-au efectuat timp de mai multe decenii cercetari asupra extractului isopropanolic special de cimicifuga (ICR – extract special). Acest extract are propriile sale efecte, toleranta si siguranta dovedite in nenumarate studii stintifice. Extractul special ICR este continut exclusiv in produsul numit REMIFEMIN.

Activ si sigur

Foarte important: extractul special ICR nu contine nici hormoni, nici fitohormoni. Remifemin nu actioneaza pe baza de hormoni. In timpul studiilor clinice efectuate s-a dovedit de nenumarate ori ca folosirea extractului special ICR nu produce efecte nedorite asupra tesuturilor mamare sau uterine, nu creste riscul aparitiei cancerului.

Este foarte bine tolerat

Remifemin este deosebit de bine tolerat de organism datorita modului de actiune al plantei. Pana astazi nu s-au constatat efecte de obisnuita sau dependenta.